Sunday, October 21, 2012

Gambar Bogel Rozita Che Wan Tersebar?


Gambar Bogel Rozita Che Wan??Ini Bukan Gambar Bogel Saya – Jelas Rozita Che Wan. Jika tengok sekali imbas memang ramai akan berkata wanita dalam gambar bogel ini mirip Rozita Che Wan. Tetapi tuan badan sudah memberikan kenyataan balas.

Menerusi portal hiburan Murai, Rozita Che Wan menafikan yang individu dalam gambar bogel yang di tunjukkan itu adalah dirinya dan berkata tidak tergamak untuk lakukan sebegitu.

“Saya tidak pernah bervideo chat. Saya pun tidak tahu apakah itu video chat atau webcam. Saya sendiri tak tahu sama ada telefon saya boleh berbuat sebegitu atau tidak”

“Jadi, terus-terang saya tidak pernah berbuat perbuatan yang terkutuk seperti ini,” jelas Rozita Che Wan hari ini. Meneruskan penjelasan kepada murai.com.my, Rozita memberitahu gambar bogel itu bukannya menggunakan teknik super impose kerana berkemungkinan besar ia adalah individu yang menyerupai wajahnya.

“Mungkin pelanduk dua serupa. Sekarang ini pun, saya difahamkan ramai wanita dan pondan menyerupai wajah saya.“Sekali lagi, saya ingin memberitahu itu bukan gambar saya. Apapun, gambar ini disebarkan berkemungkinan besar ada pihak yang cemburu dan cuba menjatuhkan kerjaya saya.


“Apapun, terima kasih kerana memberitahu saya tentang hal ini untuk mengesahkannya. Ingat! Itu bukanlah diri saya ya,” jelasnya.


Difahamkan, gambar bogel Rozita Che Wan tersebut telah pun disiarkan disebuah laman blog pada awal tahun 2012. Malah, wanita yang berada didalam gambar tersebut telah menjadi pujaan ramai kerana wajahnya menyerupai Rozita Che Wan.

No comments:

Post a Comment