Sunday, September 30, 2012

Lisa Surihani teruja layan peminat di Hotel Royale BintangWALAUPUN cuaca hujan saat acara ini mahu berlangsung, itu tidak memberikan apa-apa kesan kepada para peminat yang hadir malam itu. Rata-rata mereka cukup berbesar hati apabila berpeluang untuk makan malam bersama si jantung hati yang paling dinantikan.


Bertempat di Hotel Royale Bintang, Bukit Bintang, Kuala Lumpur pada 21 September lalu, sepuluh peminat bertuah telah dipilih untuk acara makan malam bersama pasangan Yusry Abdul Halim dan Lisa Surihani melalui acara yang dianjurkan oleh Pancaindera.

Jika sebelum ini Erra Fazira, Ziana Zain dan Aaron Aziz cukup gembira melayan peminat setia mereka, kali ini giliran pasangan ini pula yang ternyata begitu teruja untuk berjumpa dengan peminat yang tak pernah putus-putus menyokong kerjaya seni mereka.

Biarpun majlis sedikit lewat dimulakan kerana hujan apa yang penting ia berlangsung dalam suasana yang cukup harmoni. Sejak pukul 8 malam lagi sebahagian besar pemenang sudah berada di hotel menunggu ketibaan pasangan yang cukup romantis ini.

Aura yang dimiliki oleh kedua-dua mereka cukup besar. Kegemilangan kumpulan KRU misalnya, masih menjadi perhatian sebahagian besar peminat trio tiga beradik ini walaupun masing-masing sudah mengembangkan kerjaya dalam bidang yang lain.


Begitu juga dengan Lisa. Dia bukan sahaja mempunyai pengikut yang ramai di Facebook mahupun Twitter tetapi dalam masa yang sama berjaya mengekalkan status sebagai pelakon wanita yang paling digemari ramai.

Buktinya pihak penganjur menerima beribu-ribu borang penyertaan yang dihantar oleh para peminat mereka dari seluruh negara sejak penyertaan ini ditutup bulan lalu.

Jadi peluang yang diberikan oleh Pancaindera kepada kedua-dua artis ini tidak disia-siakan. Mungkin dengan cara ini sahaja mereka boleh melahirkan tanda terima kasih kepada peminat yang tidak pernah jemu-jemu menyokong hasil seni mereka.

Bertemakan makan malam secara santai, para pemenang bukan sahaja berpeluang makan malam tetapi turut sama beramah-mesra dengan pasangan ini secara santai di BBQ Pegola Pool Side hotel berkenaan.

Antara pemenang yang bertuah terdiri daripada Halimah Muhiden, Syafiqah Samshor Baharin, Norhaliza Abd Rahim Faisal, Rose Erina Rosli, Zarina Jufri, Nik Zatil Hanan Mohd Yasin, Sarah Fatimah Busu Ahamad, Khairiah Nur Sharin, Eilda Komardin dan Halimah Sulaiman.

Turut hadir Pengarah Jualan Hotel Royale Bintang, Noorhayati Yusuff dan Penolong Pengurus Komunikasi Korporat, Syikhah Taibah Abd. Manaf.

No comments:

Post a Comment