Sunday, January 1, 2012

Seperti Lisa Surihani, Farid dan Diana pun umum kahwin tahun ni?


MASUK sahaja tahun baru, ramai sungguh yang dah buat perancangan macam-macam. Ada yang nak keluar dengan filem baru, ada yang nak tambah anak dan tak kurang juga yang nak menamatkan zaman bujang.

Syed pasti ramai orang memberikan tumpuan kepada perkahwinan Yusry KRU dan Lisa Surihani yang bakal berlangsung pada 23 Februari depan. Satu lagi pasangan yang orang nantikan adalah Awal Ashaari dan Scha Alyahya.

Tapi ramai yang terlupa pada pasangan Farid Kamil dan Diana Danielle. Mereka ni memang pasangan yang sangat rileks. Iyalah, jarang muncul berdua di khalayak ramai macam orang lain.

Kalau orang lain sibuk nak tayang pasangan masing-masing tapi Farid mahupun Diana lebih gemar buat hal sendiri. Itu yang membuatkan mereka nampak lebih eksklusif dan istimewa sebenarnya.

Baru-baru ini ada teman baik kepada pasangan ini menyampaikan cerita yang memang cukup mengejutkan. Cerita perihal mereka yang dah merancang nak menamatkan zaman bujang tahun ini.

“Sudah ada perbincangan yang dibuat oleh mereka berdua. Cuma masih belum ada kata putus sebab semuanya masih terlalu awal. Yang penting masing-masing dah bersedia nak jadi suami-isteri,” kata sumber ini lagi.

Kalau betul cerita yang disampaikan, baguslah. Kalau dah suka tu buat apa nak tunggu lama-lama. Lagi lama lagi banyak dugaan. Tak gitu?

No comments:

Post a Comment