Wednesday, November 2, 2011

Isteri jual gambar bogel untuk hidup mewah


KUCHING: Bagi membayar hutang ratusan ribu ringgit, seorang wanita tergamak menjual gambar separuh bogelnya kepada kenalan facebook. Mereka yang berminat perlu memasukkan wang ke dalam akaun dan gambar berahi berkenaan dihantar melalui MMS di telefon. dedah suaminya, Amri 43, yang turut memperolehi foto itu selepas menyamar sebagai pelanggan.

Sekali lagi facebook disalahgunakan untuk tujuan terlarang. Kali ini membabitkan seorang isteri yang menjual gambar separuh bogelnya dengan menjadikan laman sosial di Internet itu sebagai medium untuk mencari pelanggan dan proses tawar-menawar.

Selepas lelaki yang berminat memasukkan wang ke dalam akaun banknya, wanita berusia 35 tahun itu menghantar gambar separuh bogelnya kepada lelaki terbabit melalui khidmat pesanan multimedia (MMS) di telefon bimbit.

Perbuatan menjijikkan itu terbongkar selepas suami wanita terbabit yang hanya mahu dikenali sebagai Amri, 43, diberitahu seorang daripada lelaki yang pernah membeli gambar isterinya itu. 


“Hancur hati saya apabila mendapati apa dikatakan lelaki itu benar selepas saya memeriksa telefon bimbit serta komputer isteri.
“Malah, saya menyamar dengan menggunakan nombor telefon lain untuk berurusan dengan isteri melalui facebook dan maklum balas diterima membuktikan dia tergamak menjual gambar separuh bogelnya untuk mendapatkan wang,” katanya.

No comments:

Post a Comment