Monday, November 14, 2011

Benarkah Fasha Sandha Dan Fazura Berbaik Semula?


KL, 14 NOV 2011: Rasanya dulu, Murai Batu pernah mendengar cerita bahawa dua artis yang sarat dengan kontroversi ini tidak 'ngam' langsung. Siapa lagi kalau bukan Fasha Sandha dan Fazura.

Boleh dikatakan, kedua-dua mereka tidak sebulu.Namun kini, Murai Batu dengar Fasha Sandha dan Fazura sudah boleh bertegur sapa dan bergurau senda.

Susah juga Murai Batu nak percaya berita yang dihebahkan oleh rakan-rakan Murai Batu ini. Yalah, selalunya Murai Batu lebih suka menyiasatnya sendiri.

Bagaimanapun ada beberapa teman Murai Batu yang telah menghadiri majlis pelancaran sebuah majalah baru, Lisa di salah satu hotel terkemuka di ibu negara baru-baru ini telah membawakan cerita serupa.

Kata mereka, Fazura dan Fasha dilihat berbual mesra sambil bergurau senda. Kalau seorang yang bercerita mungkin Murai Batu tak percaya tapi ini lebih daripada tiga orang bercakap benda yang sama, ini bermaksud ada kebenarannya juga.

Berita ini amat mengembirakan hati Murai Batu. Manakan tidak, kalau selalu bermusuhan tidak akan ke mana? Tapi ada juga mulut jahat yang mencelah memberitahu Murai Batu, sebenarnya mereka berdua berbaik kerana ada sebab lain.

Khabarnya, kedua-dua mereka bersatu kerana mahu mengenakan seorang bakat baru yang kini mewah dilimpahi kontroversi.

Aduhai, mengucap panjang Murai Batu dengar berita ini apatah lagi untuk Murai Batu nak percaya? Sumpah malaikat 44.

Ini kerana Murai Batu yakin, baik Fazura mahu pun Fasha Sandha kedua-dua mereka telah pun dewasa lagi matang. Jadi pastinya segala kisah lalu bukanlah lagi menjadi keutamaan mereka, sebaliknya penyatuan mereka berdua barang kali mampu menerbitkan atau membuahkan hasil sebuah produk bidang seni lakonan yang lebih sukses di masa akan datang.

No comments:

Post a Comment