Tuesday, June 5, 2012

Diana Danielle Tampar Farid Sebelum Terima Cincin


Di sebalik pemberian cincin berlian dari pelakon Farid Kamil kepada cinta hatinya, Diana Danielle, sempena ulangtahun ketiga percintaan mereka 1 Januari lalu, rupanya ada sesuatu yang berlaku sebelum itu. Pengarah V3 dan Kongsi ini memberitahu beliau telah membuat Diana menangis sepuas-puasnya sebelum membuat kejutan kepada kekasihnya itu.

“Saya telah cipta satu tekanan buat dia. Kami ada temujanji makan malam, namun saya sengaja memberi pelbagai alasan dengan hadir lambat ke rumahnya. Diana sudah menempah meja di sebuah restoran namun saya sengaja melengah-lengahkan walhal saya memang sudah berada di kawasan rumahnya waktu itu.

“Dia menangis semahu-mahunya dalam telefon kerana saya lambat dan apabila saya sampai sejam kemudian, dia masih menangis dalam kereta. Di restoran, dia memarahi saya atas kelewatan saya dan saya memang merancang sengaja mahu berikannya tekanan sebelum dia menerima cincin itu,” ujar Farid berkongsi peristiwa tersebut.


“Bila dah sampai tahap maksima, sebelum saya kena tampar atau sebagainya, saya terus memberi cincin kepadanya. Waktu itu, dia menangis lagi teruk. Ini pertama kali saya beri cincin kepadanya. Sebelum ini saya pernah bagi dia kuda sebagai hadiah hari jadinya dua tahun lepas. Kalau boleh, saya ingin buat dia gembira.”

No comments:

Post a Comment