Tuesday, May 1, 2012

GEMPAR! Video Skandal Seks Azmin Ali (VIDEO | 7 GAMBAR)


Gempar, panas dan ngeri !! itu saja ungkapan yang admin bole katakan apabila terjumpa blog yang memaparkan aksi ngeri seorang yang pelakunya didakwa sebagai Timbalan Presiden PKR Saudara Azmin Ali. Namun masih belum dapat dipastikan kebenaran dan kesahihan dakwaan itu. Namun yang jelasnya pelaku tersebut memang mirip wajah Saudara Azmin Ali.

Sumber gambar dari Pisau.net. Apa respon puak pembangkang bila melihat gambar-gambar seperti ini? Mulalah mereka mengeluarkan hukum-hukum bahawa adalah salah mengaibkan orang etc, tak percaya selagi tiada video, ini semua kerja umno, pelanduk dua serupa dan bermacam-macam lagi alasan mereka berikan untuk menolak bahawa lelaki di dalam video tersebut bukan Azmin Ali.

Sudah terang, lagi nak bersuluh. Sudah jelas, lagi nak bergaduh. C'mon la puak pembangkang.. dah jelas sangat dah tu... takkan nak perlukan 4 saksi juga?

Nallakarupan kata Video Shamsidar makan Aiskrim Anwar Ibrahim. Tapi kami ada Video Pemimpin Wanita PKR Makan Aiskrim Azmin Ali. So Macam mana? Yang mana satu nak keluarkan dulu?
Nantilah, suruh geng lain keluarkan dulu Gambar gambar Aiskrim tu. Gua nak fokus isu Keganasan Pakatan PAS,DAP,PKR pukul dan Bunuh Polis, Wartawan dan rosakkan harta awam.

Sumber : amenoworld

No comments:

Post a Comment