Sunday, February 5, 2012

Cantiknya Shila Amzah Bersama Pemenang Safi Kliq (10 GAMBAR)


Seronok betul kakileaks lihat pemenang-pemenang untuk Pertandingan SAFI KLIQ yang dianjurkan oleh Safi Balqis ini. Selain dapat mengabadikan kenangan bersama penyanyi Shila Amzah mereka juga dapat bercuti dan bersantai di Gold Coast Sepang.

Kakileaks sebenarnya dijemput untuk buat liputan event santai ini tapi tidak dapat hadir sebab ada perkara yang perlu diselesaikan pada masa tu. Sangat rugi rasanya sebab setelah melihat gambar-gambar kat bawah ni, rasa sangat best pun ada.

Paling best bila pemenang utama peraduan ini dapat membawa pulang sebuah iPad. pergh! Best tu! Jadi tahniah buat kepada semua pemenang ya. Selain bersantai di tepi pantai, pemenang juga dapat belajar tentang grooming dan penjagaan diri. Pada malamnya ada jamuan makan di Malam Balqis di mana Shila Amzah menghiburkan pemenang dengan lagu-lagu hitsnya seperti Patah Seribu.

Sebagai duta produk Safi balqis, Shila Amzah nampak sangat teruja bila dapat bersama dengan pengguna produk ini. Shila Amzah memang sporting dengan peminat. Layan je dia. Tak gitu Shilalas?
No comments:

Post a Comment