Wednesday, January 11, 2012

Nasha Aziz Nikahi ‘Tuan Haji’ Dari Brunei


Wahh! Nasha Aziz sudah bernikah? Gosip liar yang tersebar di sebuah laman hiburan tempatan dan juga forum ini benar-benar menarik perhatian admin kakileaks.

Apa tidaknya, tiada angin tiada ribut, tiba-tiba muncul cerita Nasha Aziz sudah bernikah dengan seorang ‘Tuan Haji’ yang berasal dari Brunei. Menurut khabar angin yang tersebar, suami Nasha Aziz adalah seorang duda dan mereka sudah berkahwin hampir 5-6 bulan yang lepas.

“Khabarnya dah 5-6 bulan kahwin. Abis lah tentu wartawan scoop tis news nanti. Ampun lah tuan haji bocor citer kat sini lak,” dakwa sumber tersebut.

Gosip ini dikuatkan lagi apabila Nasha Aziz dikhabarkan sudah lama mendiamkan diri dan tiada apa-apa cerita mengenainya. Barangkali dia sedang menikmati kebahagiaan di Brunei? Itu hanya tekaan admin kakileaks!

Apa-apa pun, jika khabar angin yang tersebar ini benar, tahniah admin kakileaks ucapkan pada Nasha Aziz dan suami. Tapi jika ia hanyalah sekadar khabar angin yang bertiup sepoi-sepoi bahasa, biasalah, nama pun khabar angin.

No comments:

Post a Comment