Thursday, October 27, 2011

Sharifah Sakinah Dah Bertunang? (GAMBAR)Baru-baru ini kakileaks menerima satu emel yang mempunyai gambar pelakon yang sedang meningkat naik, Sharifah Sakinah. Tidak pasti gambar baru atau lama, namun kakileaks tertarik dengan salah satu gambar yang menunjukkan gadis itu sedang disarungkan cincin oleh seorang wanita sambil disaksikan oleh abang iparnya, Ijoy.

Melihat pada gambar-gambar tersebut, ia menunjukkan seolah-olah seperti ada satu majlis yang sedang berlangsung di rumahnya seperti majlis bertunang ataupun merisik. Tapi dilihat pada baju yang dipakainya, tidak mungkin majlis pertunangan.


Agen kakileaks cuba untuk mendapatkan penjelasan daripada adik Sharifah Shahira ini mengenai gambar tersebut. Agak susah juga untuk mendapatkan pengacara program KRU Paparazzi ini, namun setelah beberapa hari, akhirnya Sakinah menghubungi kakileaks sebentar tadi.

“Hah, mana dapat?” Itu reaksi pertama Sakinah ketika ditanyakan mengenai gambar tersebut. Setelah ditanya beberapa kali, akhirnya Sakinah memberitahu, “Kami bukan bertunang, tapi ada perancangan untuk berkahwin. Gambar itu diambil masa upacara merisik tahun lepas.

“Tapi sekarang dah tak jadi kahwin. Kami dah putus sebab masing-masing sibuk dengan kerja. Walaubagaimanapun, cincin itu masih ada pada saya,” jelasnya mengakhiri perbualan.

No comments:

Post a Comment