Sunday, October 9, 2011

Kecoh dan masalah majlis kahwin nabil (23 GAMBAR)Perkahwinan Nabil yan berlangsung di i-city Shah Alam baru-bari ini nampaknya bukannya meninggal kesan ingatan murni pada sanubari peminat malah melahir rasa menyampah dan benci terus rasa pelawak yang dikatakan popular itu.


Majlis resepsi Perkahwinan Nabil Raja Lawak Dan Zira yang bertemakan Wonderland diadakan pada 2 Oktober 2011 bagi meraikan pasangan suami isteri ini bertempat Digital Park i-City, Seksyen 7, Shah Alam.
Dilaporkan bahawa peminat-peminta dan tetamu yang hadir ke majlis perkahwinan gilang gemilang tersebut kecewa kerana tidak dapat tempat duduk gara-gara kerusi yang ditempah tidak memcukupi. Ramai juga yang hampa terpaksa balik ke rumah dengan hati yang marah disamping kelaparan sebab tidak berpeluang menjamah nasi minyak Nabil.

Bagi yang berpeluang dan dapat tempat duduk dijamu pula dengan persembahan yang diacarakan oleh orang-orang yang biadap dan tidak sayang mulut


Sangat ramai yang TIDAK suka dengan pengacara majlis perkahwinan Nabil itu, iaitu Amyza Aznan dan Didie Alias mereka terlampau GILA-GILA TAPI OVER seperti orang gila.


Ramai tidak suka dan tidak berkenan dengan kata-kata yang digunakan. Banyak perkataan kotor dibicarakan malam itu.

Next time, hati-hati... Perlu Faham Situasi dan Keadaan.

(Majlis Pernikahan) Dengan 2 kali lafaz,  Ahmad Nabil Bin Ahmad, 28 bergelar suami kepada Nazirah Binti Ayub, 23, tepat jam 5.16 petang 30 September 2011. Nabil dinikahkan oleh jurunikah Ustaz Muhd Redza Bin Ahmad, Pembantu Imam dengan mas kahwin berjumlah RM300 dan wang hantaran berjumlah RM15,000.Bagaimanapun dipaparkan gambar-gambar perkahwinan Nabil untuk tatapan.No comments:

Post a Comment